Miksi Käyttää Unimaskia?

Nukutko huonosti?

Syvä ja häiritsemätön yöuni on perusta hyvälle terveydelle ja energisille päiville. Laadullisen syvän unen puute lisää tiettyjen sairauksien kuten heikentyneen immuunijärjestelmän, kohonneiden verirasvojen, sydän- ja verisuonitautien, lihavuuden, tyypin 2 diabeteksen, masennuksen ja väsymyksen riskiä.

Tutkimukset osoittavat, että joka neljäs kärsii univajeesta, mikä on nykyään yksi suurimmista kansanterveysriskeistä. Tähän vaikuttaa erityyppisiä valonlähteitä. Aamuisin voi myös olla vaikeaa nukahtaa uudelleen, kun aurinko on alkanut nousta ikkunan ulkopuolella.

Katuvalaisimien, näyttöjen ja sisävalaistuksen valo sekä aurinko ja kuu ovat yleisiä valonlähteitä, jotka voivat heikentää unen laatua. Valolähteet häiritsevät kehon melatoniinitasoja, jotka ohjaavat unirytmiäsi. Kun nämä tasot ovat epätasapainossa syntyy kehossa väärinkäsityksiä, ja kropalla on vaikea ymmärtää milloin on aika rentoutua ja mennä syvään rentoutumiseen ja sen mukaan korjaavaan, rakentavaan ja elintärkeään syväuneen.

 

 

Nuku hyvin Dvalan kanssa!

Kun pimennysverhoja ei ole tai muita keinoja eivät riitä täydelliseen pimeyteen, helppo ratkaisu voi olla unimaski. Varmista terveellinen elämä syvällä ja korjaavalla unella Dvala unimaskin avulla.

Toisin kuin perinteiset uninaamiot, Dvala unimaski torjuu huolellisesti kaiken valon nukkumisasennosta riippumatta. Ainutlaatuisella ja suurennetulla 360 asteen muotoilullaan, unimaski luo ympäröivän ja rauhoittavan istuvuuden. Sopiva sekä lapsille että aikuisille, jotka etsivät hyviä yöunia pehmeän ja tummuvan unimaskin avulla.

Nyt on aika alkaa nukkua hyvin Dvalan kanssa.

 

 

Osta Dvala unimaskisi tästä